u make me smile .

lama kan am tak update belog ni . hahah malas nak update belog . tadak semangat dah . tapi kan am ada cerita . ha ni yang buad am semangat nak update blog ni . :)

al-kisah . semalam masa tengah online ada seorang budak ni . nama dia tak perlu la nak tau . dia pun online jugak . tak pernah la dia online lewad macam tu . pastu kita orang IM lah kan . haha best . ok fine am syok sendiri :) tersenyum keseorangan bila mengenang kan . yang boleh buad am senyum tu kan

me : awak rindu saya tak }
      mula-mula dia tak mau jawab .
she : tak boleh jawab .
me : ok saya hanya bergurau .
       then she answer .
she : hehe ok RINDU .













haha . what ever lahh . saya suka berkawan dengan awk . haha . ok lah semua bye . nanti kalau awak dah baca ni . awak IM saya . saya nak bagitau saya sayang awak .

pengikut :)