senyum plus sedih : ( :

hyee . lama ngat aih tak bukak belog ni . ni cerita terbaru . tadi am skype dengan sorang hamba Allah . nama dia ? KAK YONG . haha . lama am skype dengan dia . tapi yang boleh berhenti tu sebab dia mengantok . so takan nak dera dia kan . ok . mula mula dia kata . dia nak skype ramai-2 dengan kawan-2 dia . so takan nak mengacau kan .

 tak sangka kan sembang punya sembang hang menangis dan aku pun menangis  . tapi aku taktau hang menangis sebab apa . maybe sebab BF hang . aku agak jeles bila hang sembang pasal BF hang . aku boleh menangis sebab . aku tak sangka sebab hang boleh tau perasaan aku . hang boleh tau apa yang aku rasa . sedang kan kita tadak apa-2 . kalau nak lagi macam ni boleh ? setahun weii ., aku pendam . akhirnya aku lepas jugak . yang imposible nya , aku lepas kat hang sendiri . banyak benda lagi aku nak bagitau dan tanya . ok lahh salah satunya nya aku nak tanya .

aku tengok hang senyum tadi hati aku tergoda haha . aku rindu hang la . aku nak hang boleh :)
wait wait , aku block hang dah soryy . aku takmau pasal aku hang bergaduh lagi dengan dia . takkan aku nak tengok orang yang aku sayang , bersedih . kan ? so kedua-dua nya aku remove .



p/s : rasa macam nak lap ja airmata hang tadi . oh insan yang tak bernama . aku sayang hang :))

pengikut :)