saya sekarang FALL IN LOVE

asalamualaikum :) lamanya tak update blog ! rasa rindu nak update . ok benda first aku nak bagi tau hampa , aku dah suka dekat someone ni , haha . aku pun taktau kenapa aku suka sangat dekat dia . maybe dia ni suka ambik berat pasal aku kot . okee aku sayang dia .

oke dia seorang perempuan yang baik bagi aku, dan kebanyakkan cara dia membuatkan aku teringat dekat orang yang pernah aku sayang satu ketika dulu, know aku dah jumpa orang yang betul-betul boleh jaga aku, sayang aku, cintakan aku (cewaaah) tapi kan, kadang-2 tu aku takut kalau-kalau hilang dia :( please laa weii , jangan tinggai aku , aku merayu . aku sayang hang <3 S N A

new Amzani

AMZANI DULU

AMZANI SEKARANG
hai stalker :) . nak tau dak ? aku dah tunai kan janji aku kat hampa . cuba hampa tekan OLDER kat situ :) . cari la  . new year i have i new changce (BERSEPAH SPEAKING AKU)  tengok la kat atas tu :) . berbeza dak ? sekarang aku dok concentrate kat SPM . doa kan am berjaya okey nanti ? :)) ok lahh assalamualaikum :)

pengikut :)